kycklingmiddag

Det där med goda recpet när dom kommer från andra tänkte jag förklara nu :-) Den här underbart goda medelhavskycklingen fick jag av Helene!




Stek kycklingen så att den får färg (till 2port tar jag 1kycklingfilé). Sätt den sen i ugnen på 175grader i ca 20 min.
Blanda 1 burk lättecremefraise med soltorkade tomater och örtsalt, eventuellt lite vitlök om du inte ska ut på kvällen. Skiva kycklingen när den är varm, lägg på röran. På röran lägger du delade körsbärstomater och ruccola. Häll på lite balsamvinäger och olja, peppra (jag tar svartpeppar.) Servera med pastaskruvar.
Alternativt: utan pasta skruvar, då hade jag istället isbergssallad, gurka och färska champinjoner. (Jag försöker dra ner på kolhydrater när jag inte tränar. Eller äter jag de en gång om dagen bara.)

Idag har jag kommit igång med träningen igen, var på ett corepass. Lite udda men jag har träningsvärk! Äntligen igång efter att ha haft cp-ben. cp-benet gjorde dock ingenting i helgen, ändå förlorade vi mot de otroligt duktiga serieledarna som jag önskar att dom får gå upp i ettan. Dom förtjänar det dom små jävlarna för dom är jävligt duktiga. (5-0 förlorade vi med)
Mitt cp-ben känns lite idag men jag tror inte det är någon fara. Jag skiter i det nu, orkar inte ha cp-ben längre.
På onsdag ska jag se Alice! :D YEAHJ Tim Burton är helt enkelt BRA!



Kommentarer

Skriv en kommentar och gör mig glad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0